Nyheter

Takpriset 2017

Välkomna med ert bidrag till Takpriset 2017 - Sveriges smartaste tak


Bryter mot dansk konkurrenslag

Erik Øyno, koncernchef Protan, kommer nu att satsa på den danska marknaden. "Nu kan vi äntligen konkurrera på lika villkor"


Renovering av plåttak

Från gamla till nya falsade plåttak - skapade det ursprungliga utseendet med Protan taksystem och Omega profiler.


Protan E-Academy

Här får du hjälp att välja rätt produkt och lösning för ditt tak!


Vakuumtak

Ju starkare vind, desto bättre! Protan Vakuumtak är ett unikt system som inte kräver några infästningar på takytan. Takduken läggs löst på taket och fästs lufttätt mot sargar och genomföringar. Systemet använder vindkrafterna för att skapa en vakuumeffekt som suger fast takduken mot underlaget. Läs mer om fördelarna här.


Vi har korat vinnaren av tävlingen Sveriges Finaste Tak

Vi kan nu berätta att det vinnande bidraget i tävlingen, Sveriges Finaste Tak, är Ursviksskolan i Sundbyberg! Tävlingsjuryn har haft ett intensivt men roligt uppdrag med att kora vinnaren i tävlingen bland många bra och vitt skilda bidrag. Läs mer om det vinnande bidraget och juryns motivering här!


Agera nu, innan det är för sent!

Ett tak bör ses över två gånger om året, och det är speciellt viktigt om taket är låglutande. Får du igensatta avlopp på ett låglutande tak, kan i värsta fall hela byggnaden kollapsa.


Filmer

Protan har utvecklat illustrerande filmer för flera av våra taklösningar och takläggningsmetoder. Se filmerna idag för inspiration!


Skotta säkert

Protan Entreprenad AB i Stockholm, Örebro, Karlstad har utbildat och licensierat sig enligt SKOTTA SÄKERT!